Contacteer ons
Fu

Telefoonnummer : +86 13185040147

WhatsApp : +8614704436995

lopende band

 

Wij hebben meer dan 10 productregelen om verschillende batterijmodellen, ook voor elke inspecties en tests voor purproducten te vervaardigen en te assembleren alvorens te verschepen. in dit geval, kunnen wij niet alleen een korte levertijd op de piek van de batterijvraag houden, maar ook kunnen hoogte waarborgen - kwaliteit en lopen lager tariefproducten over.

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

 

 

 

Productieproces

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

OEM / ODM

 

 

Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, zijn de verschillende typesoem ODM van $ ingestemde met orden van klanten wereldwijd warm. zo gelieve te voelen vrij om ons de maximum ruimtegrootte te vertellen beschikbaar op uw apparaat en werkende gegevens, zullen wij u de beste oplossing verstrekken.

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd

R & D
R&D

Ons technisch centrum bestaat uit technische afdeling en R&D-afdeling, met een team van ervaren technische elites en professionele ingenieurs dat bezig is geweest met batterijgebied meer dan 20 jaar, met inbegrip van creatieve hogere deskundigen, artsen,
meester en vrijgezellen.

Wij hebben een groot R&D-laboratorium, nu 3 steekproef het testen ruimten, vele kleine en middelgrote experimentproductielijnen. Wij niet alleen concentreren ons bij het basisonderzoek, maar ook streven naar hoogste geavanceerde technologie met grote innovatie en creatieve macht.

 

 

Shenzhen Cynrin Technology Co.,Ltd